petek, 3. februar 2017

Potek vadbe za začetnike



Za zapeljivo telo je potrebno upoštevati dvoje-urediti prehrano, ki je na prvem mestu ter seveda se gibati. Za učvrstitev telesa in izgubljanje maščobe je priporočljivo biti telesno aktiven vsaj trikrat tedensko. Tukaj imaš nekaj preprostih in hitrih nasvetov kako začeti. In ne ni težko ;)

Najboljša vadba za oblikovanje telesne postave je vadba z utežmi ter lastno težo. Po pet minutnem ogrevanju na sobnem kolesu višje težavnosti. Trening lahko popestrite z deset sekundnim počasnim tekom, ki mu sledi deset sekund hitrega teka. Tak tempo ponavljate od dva do tri minute. Če niste tekači je tale vaja odlična za začetek, da povišati srčni utrip in se ogrejete. Segrevanje pred vadbo naj traja do deset minut, nato pa naj sledijo kardio vaje. V pol minute jih ponovite 12-15x, serijo vaj pa ponovite trikrat. Ne pozabite na raztezanje celega telesa, vsaj 10 minut.


Ker imam sama še vedno težave s hrbtenico zaradi prometne nesreče hitreje občutim bolečino v hrbtu pri teku zato za ogrevanje raje uporabim kolo, stepper ali orbitrek.
Torej, brez izgovorov in olepšav. Če želimo biti zdravi in z zapeljivim telesom se moramo začeti premikati, tukaj žal druge ni. Naj bo dol, intenzivnejši sprehod ali tek, pomembno je, da smo vsaj trikrat telesno aktivni. Ne pozabite pa seveda na regeneracijo.



Ker mi veliko pišete in sprašujete o jedilnikih, kako potekajo moji dnevi in treningi obljubim, da kmalu napišem kaj na to temo.
Hvala vsem dragi moji za oglede, branje in pozitivna sporočila.





Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara


Jewelry, styling & model - Sara Savnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar